A Chilli Jam Session – Retro & Roll Partyzenekar frontemberként „2in1”, azaz kettő az egyben is vállalom a felkéréseket.

Azok a párok, akik egy valóban tapasztalt Ceremóniamestert és egy igazán jó partyzenekart keresnek esküvőjükre, nincsenek könnyű helyzetben, hiszen egyéb szempontok mellett általában fontos az ár-érték arány is! Így aztán felmerül a kérdés, az ember vajon melyik ujjába harapjon.
 
Erra a dilemmára azonban van egy remek megoldás! Egy Extra ajánlat!
 
Abban az esetben, ha én vagyok a ceremóniamester és az általam zenekarvezetett Chilli Jam Session Partyzenekarral együtt 2in1, azaz kettő az egyben tesszük gördülékennyé és egyben felejthetetlenné az estét, akkor a megrendelő két legyet üt egy csapásra.

Mivel műsorvezetőként és ceremóniamesterként, valamint énekesként is igen régóta koptatom a színpadot, csupán idő kérdése volt, hogy ezek a szerepek alkalmasint összefonódjanak az életemben. Számtalan remekül sikerült koncerttel, rendezvénnyel és esküvővel a hátam mögött igen komoly tapasztalatra tettem szert mind a ceremóniamesteri, mind pedig a partyzenekari szerepkörrel kapcsolatban. Így aztán az, hogy zenekarvezetőként roppant jól szótértek a ceremóniamesteri énemmel, és ráadásul ez fordítva is így van, azaz a „felek között” meglehetősen könnyű a kommunikáció, nagyban hozzájárul a rendezvények sikeréhez.
Persze gyakori kérdés, hogy mihez kezd a zenekar akkor, hogyha annak ellenére, hogy én vagyok a frontember, ceremóniamesterként éppen „problémamegoldok” valahol. NO PARA! Ugyanis rajtam kívül több remek énekese is van a zenekarnak, így a buli akkor is töretlenül zakatol, amikor a ceremóniamesteri feladataim esetleg néhány percre elszólítanak a színpadtól.

Egy szó, mint száz, ennek a nem mindennapi felállásnak, hogy a ceremóniamester egyben a zenekar énekese is, rendre nagy sikere van a publikumnál.
A Chilli Jam Session Partyzenekarnak részletesen utána nézhettek és hallgatózhattok a www.chillijamsession.hu oldalon!

free amp template

© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved