ÉNEKES

online web builder

A hangszál a legnehezebb hangszer. És nem csak a legnehezebb, hanem a legszemélyesebb, sőt végső soron a legszínesebb és egyben legárnyaltabb is. Én ezt választottam hangszeremül és egy percre sem bántam meg. Az utánozhatatlan Sík Olga, a csodálatos Kovács Magda és az élő legenda Kővári Judit növendékeként rengeteget tanultam erről a szép és keserves mesterségről, de az igazi és soha véget nem érő iskola, a folyamatos színpadi jelenlét.

Énekesként, az évek alatt több zenekarban is megfordultam, s emellett szólistaként is arattam sikereket. Pld. a rettentően szigorú zsűri nekem ítélte a Varazsdini Fesztivál 3. díját, még 1997-ben. Mivel imádok csapatban dolgozni, a Nahát Chaplin!, a Kantin, a Filado vagy az EsőNap mind-mind szép emlék számomra. Jelenleg, nagyszerű zenészek társaságában, az álatalam zenekarvezetett Chilli Jam Session Partyzenekarral koptatom a világot jelentő deszkákat.
Stílusok tekintetében nehéz engem beskatulyázni, de az örökzöld slágerek hosszú-hosszú évek óta egy külön kis polcon vannak a szívemben. A karrieremet évtizedek óta meghatározzák. Amikor ezeket az időtlen dalokat énekelhetem, akkor magam is egy csodálatos időutazás, egy valóságos Magical Mistery Tour :) részese vagyok.

Akár zenekaros, akár szóló fellépésről van szó, repertoárom stabil ékkövei többek között Máté Péter, Frank Sinatra, Demjén Ferenc, Elvis Presley, Charlie, Tom Jones, Zorán, Louis Armstrong, Presser Gábor, Paul Anka, Balázs Fecó, Gery Moore, Takács Tamás, Barry Manilow, Kovács Kati, vagy éppen Robbie Williams és Cserháti Zsuzsa dalai. Ráadásul, ha olykor egy-egy Beatles, Hungária, REM, Illés, Spandau Ballet, Generál, Queen, LGT, U2, sőt Bikini, Steppenwolf, Edda, Simple Minds vagy Tankcsapda dal csendül fel, nálam azon sem lehet csodálkozni.
Már említettem, hogy évek óta dolgozom egy remek partyzenész különítmény vezetőjeként. A Chilli Jam Session Partyzenekar egy olyan, profi zenészekből álló, vérbeli „ami a csövön kifér” banda, amely számára nincs nagyszínpad és kisszínpad, ugyanis minden egyes buli az „évszázad koncertje”, a Retro & Roll jegyében!

Az átlagosnál színesebb repertoárunk A-tól Z-ig, azaz Abbától Omegáig, Eddától Madonnáig, Afrikától egyenesen a Valami Amerikáig terjed. Mivel az ötvenes-hatvanas évektől napjainkig számtalan olyan dal született, amely megunhatatlan, az úgynevezett „nem is olyan könnyűzene” galaxisából, van miből meríteni, és szinte minden olyan említésre méltó örökzöld csillagot a nagyérdemű elé varázsolunk, amely képes arra, hogy lendületes extázison át, fergeteges katarzisba táncoltassa a publikumot.
Egy elegáns és csillogó karácsonyi party?
Egy jól megérdemelt, céges „ereszdelahajam”?
Egy csodaszép és romantikus álomesküvő?
Egy „szép nagy” féktelen utcabál?
Egy „jó kis” gondűző falunap?
A megoldás: Chilli Jam Session Partyzenekar!
Részletek a www.chillijamsession.hu oldalon!

© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved