SZÍNÉSZ

free web creation software


Mindig is színész akartam lenni, és bár esetemben nem a megszokott, egyenes és kikövezett út vezetett a színpadig és a képernyőig, ez végül mégiscsak sikerült. A kereskedelmi csatornák legnézettebb sorozataiban (pld. Barátok közt, Jóban rosszban, Munkaügyek stb…) ugyanúgy találkozhattak már velem a kedves nézők, mint ahogy egyéb filmekben is. A sokak által kedvelt Pappa Pia például ugyan kis szerep, mégis nagy dobbantó volt az életemben, a rendkívül népszerű Viasat 3 sorozatról, a 200 első randiról nem is beszélve. Az RTL Klub Drága örökösök című nagy dobása pedig...
De ez már egy másik történet.
A szinkronhoz fűződő örök szerelem még az előző évezredben, a régi Pannónia Filmstúdióban kezdődött és csodálatos lehetőségeket hozott az életembe. Aztán az évek során olyan nagy színészeket is szinkronizálhattam, mint pl. Richard Gere, Nicolas Cage, Tommy Lee Jones, vagy éppen Bruce Willis.
A számtalan tv- és mozifilm, rajzfilm, természetfilm, dokumentumfilm, szappanopera, valamint tv- és rádióreklám mellett, fontosabb narrációim közül szívesen emlékszem vissza a BBC Wild sorozatára (pld. Vad Kína, Vad Európa, Vad Ausztrália stb.), a Dog Rescuers-re azaz a Kutyamentőkre, valamint a hátborzongató Gyilkos asszonyok című dokumentumfilm sorozatra.

Néhány kedvenc munkám: 
Cartoon Network - Station Voice
Boomerang - Station Voice
A szív útjai - Kenan
Kemény Motorosok - Chibs
Kütyüparádé - Jason Bradbury,
Pokoli Macskák - Jackson Galaxy
Kincsvadászok - King George
Fifth Gear - Jason
Spy Game - Lorne
Riválisok – Felipe
A bosszú angyala - Roberto
Furcsa Amcsik - Randall
Total Drama - Owen
Iron Wiesel - Burger
…és szerencsére hosszan sorolhatnám még.

Hangminták

Kenan -
A szív útjai

 Chibs -
Kemény motorosok

Jackson Galaxy -
Pokoli macskák

© Copyright 2017 www.haagen.hu - All Rights Reserved